Borkóstolás - Tarjányi pincészet
78
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Borkóstolás

Látogass el pincénkbe

Pincénkben előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van borkóstolásra és borvacsorára. Tíz főtől a pincében, kemencében készült meleg étel elfogyasztására is van lehetőség, melyet telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján, Veled megbeszélve készítünk el. A kóstoló helyiségben max. 35 főt, a szőlőlugasban max. 25 főt tudunk leültetni.

Bejelentkezés: tarjanyikft@gmail.com

4 boros kóstoló: 2500 Ft/fő  8 boros kóstoló: 3500 Ft/fő
A borkóstoló mellé szódát adunk.

Pince állandó nyitva tartása: Hétfőtől-Péntekig 7.30-tól, 15.30-ig

Ha a borkóstolás mellett városnéző túrára is szeretnétek menni Egerben és környékére, akkor Badacsonyiné Bohus Gabriella a ti emberetek!
Keressétek bátran: +3630-276-11-81, www.idegenvezetes-eger.hu

Borkóstoló a lugasban
Sajt és bor

Borkorcsolyák

Túrós-mandulás pogácsa, medvehagymás juhtúrós hasé, vajas pogácsa a Süti Műhelytől
1.000.-Ft / fő
Sajtkóstoló Sándor Tamás Bükki kézműves sajtjaiból
2.800.-Ft / fő

Pástétom és krém-variációk

Fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai
VEGA: padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém
3.000.-Ft / fő

MENÜ I. – 4.500.-Ft / fő

Választható előétel

Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Bográcsgulyás füstölt csülökkel friss kenyérrel

Főétel

Kemencés csülök vele sült burgonyával házi hordós savanyúsággal

Desszert

Citromos álom

Házi pástétomok és zöld paradicsom lekvár
Húsos tál borkóstolón

MENÜ II. – 5.500.-Ft / fő

Választható előétel

Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Aranyló libaleves gazdagon

Főétel

Bükki szarvas kemencében sütve káposztás cvekedlivel, vagy Bükki szarvas kemencében sütve gyöngyhagymás erdei gombaraguval tócsnin tálalva

Desszert

Málnás piskóta rolád erdei gyümölcs öntettel

VEGA MENÜ – 4.500.-Ft / fő

Választható előétel

Padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém, vagy Fokhagyma krémleves sajtos krutonnal

Főétel

Padlizsánlegyező kecskesajttal sütve, töltött kaliforniai paprika, sült zöldségek

Desszert

Citromos álom

Vendégváró házi sajtos rúd