Borkóstolás - Tarjányi pincészet
78
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Borkóstolás

Látogass el pincénkbe

Pincénkben előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van borkóstolásra és borvacsorára. Tíz főtől a pincében, kemencében készült meleg étel elfogyasztására is van lehetőség, melyet telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján, Veled megbeszélve készítünk el. A kóstoló helyiségben max. 35 főt, a szőlőlugasban max. 25 főt tudunk leültetni. Bejelentkezés: Tarjányi Bernadett, 06304429077, tarjanyikft@gmail.com

4 boros kóstoló: 2500 Ft/fő
8 boros kóstoló: 3500 Ft/fő

A borkóstoló mellé szódát adunk.

Pince állandó nyitva tartása: Hétfőtől-Péntekig 7.30-tól, 15.30-ig

 

Ha a borkóstolás mellett városnéző túrára is szeretnétek menni Egerben és környékére, akkor Badacsonyiné Bohus Gabriella a ti emberetek! Keressétek bátran!

Elérhetőségei: +3630-276-11-81, www.idegenvezetes-eger.hu

Borkóstoló a lugasban
Sajt és bor

Hideg Ízelítők

Borkorcsolyák a Süti Műhelytől

– (túrós-mandulás pogácsa, medvehagymás juhtúrós hasé, vajas pogácsa) – 1.000.-Ft / fő

Borkorcsolyák a Süti Műhelytől

– (túrós-mandulás pogácsa, medvehagymás juhtúrós hasé, vajas pogácsa) Sajtkóstoló Sándor Tamás Bükki kézműves sajtjaiból – 2.800.-Ft / fő

Pástétom és krém-variációk

– (fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom) Tarjányi Pince lekvárjai – 3.000.-Ft / fő, VEGA: padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém

MENÜ I. – 4.500.-Ft / fő

Választható előétel:

Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Bográcsgulyás füstölt csülökkel friss kenyérrel

Főétel:

Kemencés csülök vele sült burgonyával házi hordós savanyúsággal

Desszert:

Citromos álom

Házi pástétomok és zöld paradicsom lekvár
Húsos tál borkóstolón

MENÜ II. – 5.500.-Ft / fő

Választható előétel:

Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Aranyló libaleves gazdagon

Főétel:

Bükki szarvas kemencében sütve káposztás cvekedlivel, vagy Bükki szarvas kemencében sütve gyöngyhagymás erdei gombaraguval tócsnin tálalva

Desszert:

Málnás piskóta rolád erdei gyümölcs öntettel

VEGA MENÜ – 4.500.-Ft / fő

Választható előétel:

Padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém, vagy Fokhagyma krémleves sajtos krutonnal

Főétel:

Padlizsánlegyező kecskesajttal sütve, töltött kaliforniai paprika, sült zöldségek

Desszert:

Citromos álom

Vendégváró házi sajtos rúd