Izabella szőlő lekvár 2016 - Tarjányi Pince
4
product-template-default,single,single-product,postid-986,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Boraink

Izabella szőlő lekvár 2016

Mi Nóra Titka?

Néhány éve Noszvajon jártunk a Kemencés Napok alkalmából, ahol egy takaros kis udvarba betérve bódító illat csapott meg a lugas alatt. Ez az illat a lugason éppen akkor beérő szőlő illata volt. Bódító, fűszeres, izgalmas illatkavalkád! Megkóstoltuk a szőlőt, és az élmény így vált teljessé: a szőlő íze is különleges, nagyon finom volt.
Akkoriban terveztünk mi is egy lugast a pincénk elé, ezért érdeklődtünk a szőlő felől a gazdaasszonynál. Megtudtuk, hogy ez a csodás ízű, nagy bogyójú feketeség az Izabella nevű direkt termő szőlőfajta. Növényvédelmet nem igényel, ezért ideális lugashoz, vagy a családi kertbe, udvarra is. A termése gyümölcsként fogyasztva, mustként vagy lekvárként elkészítve is nagyszerű.
Sikerült vesszőket kapnunk belőle, így a mi pince előtti lugasunkat ezzel a szőlővel futtattuk be. A szőlő gyorsan növekedett, és hamarosan bőséges termés-mennyiséget produkált.
Mivel szőlőként nem fogyott volna el a teljes mennyiség, adta magát a kérdés: mi legyen a többi szőlőből? Ekkor kezdte el Nóra a “titkos” kísérleteit a konyhában, aminek a végeredményét, az Izabella Szőlőlekvárt már Ti is kóstolhatjátok. Egy olyan csoda született, aminek nem lehet ellenállni: csábítóan illatos, különleges ízű szőlőlekvár, amely kiváló fűszeres vad- és marha ételek, sajtok, húspástétomok mellé, és a benne lévő gyógyhatású anyagok (rezveratrol, flavonoidok, stb.) miatt még egészséges is!
És ha valaki el akar csábulni az édességek felé: már készül az Izabellával töltött bonbon is, mi már kóstoltuk, az is nagyon finom!
Na és hogy mi a titok? Hát, a titok azért titok hogy ne áruljuk el, mert ha elárultuk, már nem titok, nem igaz?
Így hát azt ajánlom, kóstoljátok meg Nóra Titkát és próbáljátok Ti megfejteni….
A Nóra Titka egyre több helyen megvásárolható Budapesten és Egerben!

Budapesten:
– Colour Wineworld: 1136 Balzac u. 11. www.wineworld.hu
– Édes Érzés: 1114 Budapest, Bartók Béla út 37. edeserzes.hu
– VinoWonka Csokoládé és Borbár: 1082 Budapest, Corvin Sétány 2. www.vinowonka.hu

Szentendre:
– Édeni Édességek: 2000 Szentendre, Belváros, Dumtsa Jenő u.9. http://www.csokibolt.hu/

Egerben:
– Dűlő Chocolate & Wine: Hibay Károly utca 16., Eger 3300.
– M-Spiritum, Rézangyal, 3300 Eger, Almagyar u 1.
– Zuzmó Eger, Eger, Almagyar u. 1, 3300, http://zuzmoeger.hu/
– Forst-ház Eger, forsthaz.hu

Kategória: .
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Izabella szőlő lekvár 2016” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük