Balance vörös 2015 - Tarjányi Pince
4
product-template-default,single,single-product,postid-4331,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Boraink

Balance vörös 2015

Száraz vörösbor
Fajta-összetétel: Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon

Igazi balance-os egri vörös cuvée, ahogy mi szeretjük, ahogy azok szeretik, akik a sok gyümölcsöt és a szinte simogató tannint keresik. Az a vörösbor, amiből a sokadik pohár is jól esik.

A Címke Sztori

Live. It’s all about Balance… Magyarul annyit jelent, hogy az élet az egyensúlyról szól… Egyensúly az életben, a párkapcsolatban, a munkában, a borban, ami hozzánk tartozik. Persze fontos az egyensúly jelentős mennyiségű bor elfogyasztása után is. Ez az egyensúly megvan ebben a borban, és a címkén is. Az egyensúlyban lévő geometriai elemek, és az egyensúlyban lévő tornász-szommelier lány üzenete: “ha néhány üveg elfogyasztása után még mindig egyensúlyban látjuk a címkén a geometriai elemeket, akkor a bortól a lelkünk egyensúlyba került, elértük a célt!”

Alkoholtartalom: 12,5 % vol
Cukortartalom: 0,8 g/l
Savtartalom: 5,1 g/l

Kategória: . Címkék: , , , .