Zöldparadicsom lekvár 2016 - Tarjányi Pince
4
product-template-default,single,single-product,postid-4314,theme-bridge,bridge-core-2.0.7,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Boraink

Zöldparadicsom lekvár 2016

Az ősz bővelkedik kincsekben. Van egy olyan zöld „kincs”, amit sokan savanyúságnak tesznek el télre, mi viszont – tőlünk megszokott módon – nem állunk meg itt… Túl evidens lenne…

Ez a „kincs” a zöld paradicsom.

Soha nem gondoltam, hogy zöldparadicsomból is lehet lekvárt készíteni. Olaszországban kóstoltam pár évvel ezelőtt, és sokáig kísérleteztem, mire elértem azt a különleges ízkombinációt, ami igazán egyedivé teszi a zöldparadicsom lekvárom. Természetesen a nagyobb mennyiség elkészítése előtt jöhet a vakteszt! A próba főzet mindenkinek ízlett, de csak kevesen jöttek rá, miből van a lekvár. Nem tudták megmondani mit esznek, „valami egzotikus gyümölcs”-re tippeltek, de mindenki egyetértett abban, hogy nagyon, nagyon finom!

Dióhéjban ez a lekvárom története, amit érett sajtokhoz, fehér húsokból készült sültekhez, grillezett sajtokhoz ajánlok.

Kategória: .
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldparadicsom lekvár 2016” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük