Pincénkben előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van borkóstolásra és borvacsorára. Tíz főtől a pincében, kemencében készült meleg étel elfogyasztására is van lehetőség, melyet telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján, Veled megbeszélve készítünk el. A kóstoló helyiségben max. 35 főt, a szőlőlugasban max. 25 főt tudunk leültetni.
Bejelentkezés: tarjanyikft@gmail.com
4 boros kóstoló: 2500 Ft/fő 8 boros kóstoló: 3500 Ft/fő
A borkóstoló mellé szódát adunk.
Pince állandó nyitva tartása: Hétfőtől-Péntekig 7.30-tól, 15.30-ig
Ha a borkóstolás mellett városnéző túrára is szeretnétek menni Egerben és környékére, akkor Badacsonyiné Bohus Gabriella a ti emberetek!
Keressétek bátran: +3630-276-11-81, www.idegenvezetes-eger.hu
Túrós-mandulás pogácsa, medvehagymás juhtúrós hasé, vajas pogácsa a Süti Műhelytől
1.000.-Ft / fő
Sajtkóstoló Sándor Tamás Bükki kézműves sajtjaiból
2.800.-Ft / fő
Fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai
VEGA: padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém
3.000.-Ft / fő
Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Bográcsgulyás füstölt csülökkel friss kenyérrel
Kemencés csülök vele sült burgonyával házi hordós savanyúsággal
Citromos álom
Pástétom és krém-variációk primőrökkel és friss fehér, illetve magvas kenyérrel fűszeres velőkrém, házi tepertőkrém, kacsamáj pástétom, Tarjányi Pince lekvárjai, vagy Aranyló libaleves gazdagon
Bükki szarvas kemencében sütve káposztás cvekedlivel, vagy Bükki szarvas kemencében sütve gyöngyhagymás erdei gombaraguval tócsnin tálalva
Málnás piskóta rolád erdei gyümölcs öntettel
Padlizsánkrém, fűszeres ricotta, fekete olívabogyó krém, vagy Fokhagyma krémleves sajtos krutonnal
Padlizsánlegyező kecskesajttal sütve, töltött kaliforniai paprika, sült zöldségek
Citromos álom