Balance fehér - Tarjányi Pince
4
product-template-default,single,single-product,postid-4332,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Boraink

Balance fehér

Száraz fehérbor

Fajta-összetétel: Sauvignon Blanc, Cserszegi Fűszeres, Rajnai Rizling, Szürkebarát

Az összetevők legjobb tulajdonságait kiemelő, harmonikus illat- és ízvilágú házasítás. A bor hagyományos módon erjedt és érlelődött, tölgy- és kőrisfahordókban, melynek során egészen különleges érlelési jegyeket kapott. Étel-kiegészítőjeként elsősorban szárnyas és halételekhez ajánlom, de önmagában “csak” borozgatáshoz is tökéletes választás.

A Címke Sztori

Live. It’s all about Balance… Magyarul annyit jelent, hogy az élet az egyensúlyról szól… Egyensúly az életben, a párkapcsolatban, a munkában, a borban, ami hozzánk tartozik. Persze fontos az egyensúly jelentős mennyiségű bor elfogyasztása után is.

Ez az egyensúly megvan ebben a borban, és a címkén is. Az egyensúlyban lévő geometriai elemek, és az egyensúlyban lévő tornász-szommelier lány üzenete: “ha néhány üveg elfogyasztása után még mindig egyensúlyban látjuk a címkén a geometriai elemeket, akkor a bortól a lelkünk egyensúlyba került, elértük a célt!”

 

Alkoholtartalom: 13,5 % vol

Cukortartalom: 2,5 g/l

Savtartalom: 6,9 g/l

Kategória: . Címkék: , .