Egri Csillag Superior 2014 - Tarjányi Pince
4
product-template-default,single,single-product,postid-1150,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Boraink

Egri Csillag Superior 2014

Az összetevők legjobb tulajdonságait kiemelő, harmonikus illat- és ízvilágú házasítás. A bor hagyományos módon erjedt ér érlelődött, tölgy- és kőrisfahordókban, melynek során egészen különleges érlelési jegyeket kapott. Étel-kiegészítőjeként elsősorban szárnyas és halételekhez ajánlom, de önmagában “csak” borozgatáshoz is tökéletes választás.

A Címke Sztori

A 2011-es (első) Egri Csillag borunk címkéjén a Pad és a csillagok mellett egy gólyamadár szerepelt egy pici csomaggal a csőrében, azt jelképezve, hogy úton van az első kisunokánk Matykó. A mi első kis csillagocskánk a 2012-es címkén nagyfiúként mászott fel a padra, viszont újra ott volt a címkén a gólya, aki a második unokánkat, Mátkát hozta a csőrében. A 2014-as Superior Csillag címkéjén “még” nincs új gólya, viszont a mi kis csillagaink szépen cseperednek, és ha meglátogatnak mindig boldogan játszanak a Naplemente Néző Pad előtt.

Bor fajta: Száraz fehérbor

Szőlőfajta: Zenit, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rajnai Rizling, Tramini, Hárslevelű

Alkoholtartalom: 13,5 %

Savtartalom: 6,3 g/l

Cukortartalom: 3,2 g/l

Díj

Aranytőke Borverseny 2016 - Legjobb Egri Csillag (arany érem)

Díj

Egri Borvidéki Borverseny 2016 - arany érem

Díj

Prestige Reserve 2016 - Vinum Bonum

Díj

Nemzeti Borkiválóság 2016 - Fehérbor kategória

Kategória: . Címkék: , .